Výrobci a značky

IWS System (The Line): jeřábová “stavebnice”

Boxové, výložníkové a mostové jeřáhy z hliníku, nosnost do 2000 kgVýložníkové

Modulární hliníkový (mini) jeřábový systém pro zvedání břemen do 2000 kg, s vysokou variabilitou možných sestav a velikostí, který nepřekáží a lze jej bleskově sestavit a hned používat? To je jeřábová „stavebnice“ The Line firmy IWS.  

Lehoučký a přitom odolný (mini) jeřábový modulární systém vyvinula německá firma IWS. Je určen k manipulaci s břemeny až do 2 tun, zvolené sestavy však bývají typicky dimenzovány spíše na stovky kilogramů. Kvůli vyšší ceně, dané použitým materiálem (hliník), bývá využíván pro specifické aplikace, při nichž je možné využít některou z užitečných předností systému:

Sestavíte z něj jeřáb(ek) přesně na míru

Systém nabízí velkou variabilitu možných sestav. Můžete z něj složit výložníkový nebo mostový jeřáb, systém postavit na zem či zavěsit do konstrukce stropu.  Práci odvedou elektrické kladkostroje zn. Demag či SWF.

Je variabilní i velikostně (od „kočky“ v krabici po halová řešení)

Flexibilita modulárního systému umožnuje přizpůsobit se i různě velkému pracovnímu prostoru. Může jít o malé boxové („krabicové“) kladkostroje (minijeřáby), vestavěné např. do nákladního prostoru autobusu a usnadňující nakládku těžkých zavazadel, střední „pokojové“ jeřáby, které kopírují stěny (lze využít např. ve velikostně limitovaných místnostech se specifickým provozem jako jsou měřící zkušebny či testovací tunely atp.) až po rozlehlejší halové prostory, kde potřebujete lehký a skladný jeřáb pro práci s břemeny do 2000 kg (např. sklářství, kovoprůmysl atp.).

Když vás “pálí” každý den prodlevy…

Při hořících termínech (typu “včera bylo pozdě”) oceníte snadnou manipulaci s hliníkovými moduly, promyšlenou koncepci “stavebnice” i krátké dodací lhůty. Požadovaný jeřáb velmi rychle sestavíte a můžete začít používat. Podobně snadno a rychle jej kdykoliv přestěhuje, přestavíte nebo rozšíříte dle aktuální potřeby.

Vítězí tam, kde pod stropem řešíte každý centimetr

Kvůli své konstrukci bývá používán pro práci v omezeném prostoru – jeřábový most je totiž unikátně osazen shora. Oproti konkurenčním podvěsným systémům (které vám z drahocenné výšky kus “ukrojí”) tak umožňuje ke zvedání využívat téměř celou světlou výšku daného prostoru. Ani v malé pracovní místnosti tedy prostorově či výškově nepřekáží a dává velkou svobodu v manipulaci s břemenem.

Jsme výhradními zástupci firmy IWS pro Českou republiku.

Dodáváme kompletní sortiment: pojezdy, profily, zavěšení, traverzy, koncové kryty, trolejové vedení, elektrické kladkostroje atd. a to v bezkonkurečně rychlých dodacích lhůtách. Po probrání vašich potřeb jsme schopni vám navrhnout a nacenit řešení na míru a po odsouhlasení vám je dodat do 3 týdnů (týká se běžných aplikací, výjimečně specifické nebo rozsáhlé projekty vyžadují delší lhůtu, což vám předem dáme ke zvážení). Díky snadné instalaci lze jeřáb téměř okamžitě začít používat.

Na níže uvedených kontaktech vám rád zodpovím případné dotazy či si můžete vyžádat nezávaznou kalkulaci poptávaného řešení.

Budu se těšit na spolupráci.

Radek Filípek sales managerRadek Filípek

sales manager

777 454 762

filipek@igatech.cz