Výrobci a značky

Industrias Galarza: napájení jeřábů

Modulární systém napájení jeřábů, kladkostrojů a mobilních motorů Industrias Galarza 2

Baskický král španělského trhu s mobilními napájecími systémy pro jeřáby, řetězové kladkostroje a další motory. Za příjemné ceny nabízí “stavebnici” kompatibilní s modulárními systémy dalších zavedených výrobců (např. Conductix Wampfler, Vahle aj.). Z ní si můžete na míru sestavit libovolný systém elektrického či kapalinového napájení mobilních motorů.

Svůj modulární systém firma vyvíjí a vylepšuje už více než 50 let. V segmentu napájení dominuje španělškému trhu a patří mezi hlavní hráče na trhu evropském (přes 70 % jejich produkce jde každoročně na export). Evropští zákazníci oceňují flexibillitu, modulárnost a výborné technické parametry – a samozřejmě také již zmiňovanou bezproblémovou kompatibilitu s jinými podobnými systémy.

Protože tím firma přesně zapadá do naší základní obchodní filozofie (nabízet ověřenou, předpisovou kvalitu s nepřemrštěnou cenovkou), od roku 2017 je po dohodě výhradně zastupujeme pro území bývalého Československa (ČR + SR).

Modulární systémy má mj. tyto prvky či oblasti využití:

kabelové vlečky na profilech nebo ocel. lanech

c-profily, diamant-profily, lana

kabelové vlečky na kovových nosnících

IPE profil, IP profil

kabelové vlečky
verze s certifikátem APEX

na profilech i nosnících

Modulární systém vedení vodičů LM (Industrias galarza)

napájecí troleje LM
(modulární systém)

v jednom tubuse všechny fáze

napájecí troleje UP
(modulární systém)

separátní tubusy pro každou fázi

kontaktní elektrické rozvody + proudové sběrače

vodící dráty/lišty, předpjatá vedení

Podrobnější technické informace najdete na našem starším webu www.napajeni-iga.cz,   kde získáte dobrý přehled o dostupném sortimentu a jeho přesných parametrech (případně si rozklikněte následující odkaz: katalog Industrias Galarza).

Pokud byste potřebovali s čímkoliv poradit, stačí nás kontaktovat (viz kontakty na konci článku).

Pomůžeme vám jak s naprojektováním a postavením nového napájecí systému, tak i s repasem stávajícího. Znovu bych vyzvihnul, že nabízený systém je plně kvalitativně i parametrově kompatibilní s dalšími (Conductix Wampfler, Vahle aj.), srovnání ceny vás přitom může příjemně překvapit

Budu se těšit na spolupráci.

Radek Filípek sales managerRadek Filípek

regional manager

filipek@igatech.cz

777 454 762